2012/02/19

De sista tipsen för den här gången.

Nu skall ni få de sista fem tipsen för den här gången. Det är trevligt att kunna berätta om alla bra sidor man hittat och kanske kommer ni att ha någon nytta av dem i alla fall. En mycket intressant företeelse idag är Teambuilding. Det är nyttigt att lära sig om teambuilding och att man lär sig att arbeta ihop i team idag. Det behövs verkligen i dagens samhälle både på arbetet och på fritiden. Mycket av dagens arbete går ut på att kunna arbeta i grupp. Ett annan intressant tema för de som tycker att utseende är viktigt är bröstförstoring och andra skönhetssidor. Skönhet har blivit ett stort tema idag och om man har synpunkter på sina bröst kan det kännas skönt att veta att man kan göra något åt det. Jag skrev i förra inlägget om bingo på nätet och det finns verkligen många sidor att välja mellan om man är intresserad av bingo. Spel har alltid varit något som lockat och nu har man stora möjligheter att få prova på mängder av olika spel på Internet. En annan sak som man kan få hjälp med är att välja villaförsäkring. Det kan vara mycket svårt att bestämma sig för vilket försäkringsbolag man skall välja och det är då bra om man kan få hjälp med jämförelser mellan bolagen. Det finns många olika försäkringsbolag på marknaden och de har olika villkor allihop. Man bör inte enbart gå efter den försäkring som är billigast. Till sist vill jag slå ett slag för att tjäna pengar hemifrån på internetarbete. Det är inte alla som upptäckt den möjligheten. Det finns faktiskt en hel del pengar att tjäna på utan alltför stor ansträngning. Om man har en relativt intressant blogg kan man till exempel få tips om hur man skall kunna tjäna lite pengar på den.

Jag har fler bra tips!

Jag har hittat många fler bra tips på hur mycket intressant man kan hitta på Internet om man bara söker. Det är kanske inte alltid man behöver just den sida jag tipsar om, men om den dagen kommer så finns det i alla fall en sida i bakhuvudet att plocka fram. Det är fortfarande snöstorm här så jag har inte så mycket annat att göra än att surfa omkring och leta lite. Om du har startat ett företag och har lite problem med likviditeten kan det vara intressant att hitta en sida om fakturaköp. En sådan sida kan lösa upp problem med att inte få in pengar nog snabbt på en faktura. Det kan ju vara så att du tycker det är kul att spela bingo på nätet och hellre satsar på en trevlig bingokväll istället för att vänta upp till en månad på att få betalt för fakturan. Ett annat trevligt tidsfördriv är också att använda fritiden till att spela poker online. Om man hittar en trevlig pokersida kan man få en härlig kväll med spänning och kanske lite vinster.
Ibland tycker jag det är trevligt att läsa artiklar om allehanda företeelser och då kan man välja att leta i artikelkataloger. Den som har bil vet ju att man ofta måste köpa in reservdelar och tillbehör till bilen och ofta är det mycket billigare att till exempel köpa däck på nätet än i reservdels-butiken på orten. Det kan skilja ganska mycket i pris.

Orkar ni med lite mer?

Nu har jag hittat några fler sidor som är riktigt intressanta. Det finns egentligen hur mycket som helst därute i "cyber-space" och vad man än behöver finna så finns det där. Igår blev jag lite akut desperat efter pizza. Det var verkligen inte bra väder ute. Det var snöstorm med betoning på storm. Då fick jag hjälp av Internet och hittade en sida där man kan beställa pizza nästan var man befinner sig i Sverige. Det är helt fantastiskt. Efter bara en kort stund kom det hem en liten frusen kille till min dörr med en smaskig pizza. Jag tycker det är helt otroligt. Visserligen kostar det lite mer men det var det värt. Nu skall ni få lite tips på bra sidor av mig:
Om det skulle vara så att du helt plötsligt får för dig att du vill ha tag på ett festivalarmband så är det bara att hitta en sida som tillhandahåller sådana. Man kan tycka att det skall vara lite svårt att få tag på, men icke. Samma gäller för kläder. Om man vill hitta sådana på nätet går man in på kläder online och här finns mängder att välja mellan. Man behöver inte ge sig ut i affärer och tränga in sig i små bås för att prova kläder. Det är bara att beställa hem.
Om man befinner sig i Stockholm och känner för en god bit mat ute på stan kan man söka efter en bra restaurang på restaurang Stockholm. Det är skönt att få sitta på hotellrummet och i lugn och ro bestämma sig för en trevlig restaurang i närheten att besöka.
Något man sällan söker efter är Mahjong. Jag är inte helt säker på hur det spelet fungerar, men om man skulle få för sig att man vill lära sig om Mahjong så hittar man också en sida om det. Så har jag ytterligare ett tips för er som söker och det är att om ni är ute efter en Macbookladdare så går det faktiskt att hitta en sida om det också. Visst är det fantastiskt!

SEO Sunday 2

Tänkte visa upp lite fler exempel från SEO Sunday, det är en ganska spridd samling siter som byggts och reglerna säger att man ska blogga om samtliga.

Vi börjar med http://ort.nu/ som är en samling information, tämligen fattig om svenska orter.
Sen snabbt vidare till http://www.vaffeljarn.eu/ som handlar om just våffeljärn och våfflor.
Nästa på listan är http://www.eldahemma.se/- för dig som vill sätta fyr på hemmmet.
Larm till villa http://www.larmtillvilla.se/ avhandlar ämnet larm helt enkelt.
Sen har vi en reseguide också http://www.resatillcypern.se/ för Cypern-resenären

SEO Sunday, hjälpas åt att komma igång

Jag tänkte jag skulle berätta lite om SEO Sunday, det är ett projekt som går ut på att alla som jobbar med SEO på söndagar på ett eller annat sätt hjälps åt att komma igång med nya projekt, varje söndag. Det är ett ganska intressant projekt men det har vuxit lite och blivit för stort i mina ögon. Här är iaf några exempel på sådant som producerats: