2007/10/18

Mallorca Guide

Ja, nu har jag jobbat på som bara den och färdigställt min och mammas Mallorca guide. Mamma har innan resan forskat och tagit reda på vad som är intressant att se på ön. Sen har hon och jag sprungit runt med min kamera och letat sevärdheter och fotat för glatta livet. Himla kul! Det kan man ju kalla aktiv semester. Om ni vill se vad vi åstadkommit så har ni länken här: Mallorca

När vi satt och fikade inne i Palma de Mallorca en dag efter idogt fotande upptäckte vi det här vackert blommande Jakarandaträdet. När jag ser bilden känns ett litet sting i hjärtat för här utanför fönstret finns idag inte ett endaste löv på björken. Nu är vintern på gång med snö och rusk.

Men innan dess skall vi i alla fall åka på Klubbmästerskap. Det skall bli mycket intressant, minst sagt. Många unga hundar och ovana förare. Men, klubbmästerskapet är ju mest på skoj och det är så trevligt att träffas någon gång ibland allihop. Hoppas att vi får bra väder och en sak har jag glömt att meddela; var och en tar med sig fika.
Dessutom träffas vi på lördag för lite träning innan mästerskapet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst är Mallorca vackert, vi har ju varit där ett antal gånger eftersom min syster bor där. Vi har sett det växa fram ur soporna till den oas det är idag.
Välkomna på söndag allihop.
Nina