2007/08/19

Nu vill vi ha valpar!

Nu gör vi vad vi kan för att Kelly skall få valpar med Big. Denna gång är det inte bara jag och Kaj som är engagerade. Nu har vi mobiliserat alla krafter och även engagerat Bodil och Magnus i projektet. Magnus tog hand om Kelly i natt och idag for Bodil, jag och Kaj dit med Big för att se om Kelly skulle ta emot honom. Antagligen är det lite för tidigt, för idag blev det inte någon betäckning.

Anledningen till att Magnus tog hand om Kelly är att vi tror, att det nog kan vara bra att de inte ser varandra så mycket ett tag. Kanske är det då roligare för dem när de träffas igen. De bor ju bredvid varandra i hundgården och ni vet ju hur trött man kan bli på en enveten karl!

Magnus har en sommarstuga alldeles intill Mjältön, som ni kan se på denna bild. Det är Kaj som fotat med sin mobil, för jag glömde kameran idag. Det är otroligt så fina bilder man kan ta med mobiler nuförtiden.

Mjältön är Sveriges högsta ö, så det var himla trevligt att sitta och fika och ha denna vackra ö framför ögonen. Magnus har verkligen ett smultronställe där. På bilden ovan ser ni Kelly på bryggan och Big i gröngräset framför Mjältön, som ligger på andra sidan viken.

Här är Bodil och Magnus förevigade när de grillar korv.

Vi hade verkligen en trevlig eftermiddag hos Magnus och nu hoppas vi på att Kelly och Big snart skall få till det. De är så lika i sin vallning och så trevliga hundar båda två, att jag tror att det skulle bli väldigt fina valpar.

Vi får väl se... fortsättning följer.

Inga kommentarer: