2007/09/24

Träningsbilder!

Igår hade vi träning igen. Det var verkligen en underbar höstdag och vi hade väldigt trevligt tycker jag. Hundarna gick så bra.

Tydligen är det så att söndagar passar de flesta bäst, så vi kommer att fortsätta att träffas på söndagar kl 11.00. Hoppas vi får en lång och fin höst så vi kan fortsätta träna ett bra tag ute på öppna fältet.

Den översta bilden har Joakim Forsgren tagit och den är så himla bra! Där ser man verkligen med vilken iver Tyson jobbar. Sören har fått lite att åka med där, kan man säga.

Det är Joakim som tagit alla bilder denna gång. Jag hade tänkt att fota den här träningen, men batterierna i min kamera tog slut direkt.

Malin hälsade på. Det var ju kul för Kelly, som fick valla med henne. På bilden ser vi inte Kelly, men det är ju ganska tydligt vad Malin vill att vi skall göra! Eller hur?


Vi tror att Kelly kanske har valpar i magen.
Det är väl lika bra att passa på att göra lite reklam för henne då!


Spike


Rip




Nalle

Idag fick det bli ett bildpotpuri. Synd om Joakim och Jimi bara som aldrig får vara med på bild. Det är så när man är hovfotograf! Nästa gång blir det många bilder på dem, det lovar jag!

Inga kommentarer: